Speerpunten

Cloud Data Services

OneDNA ondersteunt organisaties met de transitie van een on-premise architectuur naar een cloud architectuur. De overstap naar de cloud heeft een aantal voordelen, zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en meer grip op de kosten met o.a. pay-per-use modellen. Met deze voordelen is het logisch dat veel bedrijven geconfronteerd worden met de vraag: wanneer kan ik naar de cloud, maar nog belangrijker: hoe kan ik veilig naar de cloud. OneDNA heeft de juiste kennis in huis om zowel een adviserende als uitvoerende rol te vervullen. Vraag vrijblijvend advies via het aanvraagformulier.

Business & Information analysis

Door de groei van de hoeveelheid data binnen organisaties in de laatste jaren, groeit de vraag naar informatie en inzicht in gelijk tempo mee. De vraag is dan, hoe zorg je er als organisatie voor dat je alles uit data kunt halen? De informatie kan op verschillende manieren gebruikt worden, van het inzichtelijk maken van klantgedrag tot een ecosysteem waarin uw organisatie de stap maakt naar data gedreven werken. Wat ons betreft is dit op te delen in 3 fasen: Wat is er gebeurd, wat gebeurt er nu en wat gaat er gebeuren. Wilt u weten waar uw organisatie staat en welke stappen u kunt nemen om data gedreven te werken, neem dan gerust contact met ons op.

Data & Analytics consultancy

Informatievoorzieningen horen flexibel en schaalbaar gebouwd te worden om zo wendbaar mogelijk te zijn in een dynamische en competitieve markt. Onze consultants ondersteunen uw organisatie met hun kennis van de laatste ontwikkelingen in de techniek, gecombineerd met de ervaring die zij hebben opgedaan bij toonaangevende klanten. Hierbij kunnen we expertise bieden op zowel on-premise als cloud-based architecturen, waarbij de focus ligt op Microsoft technologie.

Onze experts staan klaar om met u te werken!


Contact >